Stephen K Amos stiže u Lisinski!

Hvaljen i nadahnut stand up komičar i voditelj nigerijskog porijekla Stephen K Amos nedavno se vratio sa svjetske turneje i ove jeseni kreće na potpuno novu europsku turneju - 'Bouquets and Brickbats' - u sklopu koje po prvi put stiže u Zagreb u nedjelju 07. listopada. Utočište će mu pružiti mala dvorana Lisinskog, a njegov glavni cilj je na trenutak vas razveseliti i pomoći vam da zaboravite nered u kojem se svijet trenutno nalazi

Foto: Press materijal

Komplimenti i uvrede. Slava i kritika. Ljubav i mržnja. Zašto takvi ekstremi? Ovih dana svi su stručnjaci, kritičari i suci. Ili žrtve. Mislimo li da smo jedinstveni, s nepobitnim osjećajem za pravo i lišeni mogućnosti da prihvatimo suprotna mišljenja? Znaju li ljudi za što se emocionalno vežu i da li to znanje može proizvesti neutralnije osjećaje? Zašto je netko ili smrtno uvrijeđen ili toliki fan da ne vidi očite pogreške?

Dvije godine nakon Brexita Britanija je podjeljenija nego ikad. Zaboravite sve što se trenutno događa u svijetu i utonite u toplu komediju jedne od ‘najsimpatičnijih ličnosti britanske komedije’ (Radio Times).

Stephen K Amos redovito nastupa u međunarodnim komičarskim krugovima, a ovog ljeta mogli ste ga gledati i na Edinburgh Fringe festivalu.

Karijeru je započeo kao voditelj (MC) u Big Fish comedy klubu u južnom Londonu i do sada je tri puta bio nominiran za nagradu Chortle’s najbolji najavljivač (2004., 2007. i 2008. godine).

Osvaja šarmom, samopouzdanjem i originalnim materijalima koje piše i predstavlja, svake godine iznova. Nastupao je u nekim od britanskih najomiljenijih kazališta i na Royal Variety Show-u (2007.). Debitanski DVD ‘Find the Funny’ snimio je u kazalištu Enmore u Sydneyu, a DVD je objavljen u studenom 2009. godine. Godinu dana kasnije snimio je debitantski show ‘The Stephen K Amos show’ za BBC2 i objavio drugi DVD ‘The Feelgood Factor’.

Stephena K Amosa mogli ste vidjeti na ‘QI'(britanski kviz), ‘The People’s History of LGBT’ (BBC), reality showu ‘UKTV’s Celebrity Storage Hunters’ , TV programu ‘Alan Davies: As Yet Untitled’, ‘Live At The Apollo’ (BBC1), TV panelu ‘Have I Got News For You’, kao i u četvrtoj sezoni serije ‘What Does The K Stand For?’ (BBC Radio 4).