Zagrebački Jazz & cabaret klub Kontesa predstavio novo izdanje cabaret showa uz premijeru burleske!

Na sceni Kontese svoju je premijeru imao i burleska show, u kojem je briljirala njemačka umjetnica Celeste de Moriae

FOTO: Zlatko Ivančok TEKST: Press materijal

U zagrebačkom Jazz & cabaret klubu Kontesa, sinoć je predstavljeno novo izdanje Kontesa cabaret showa, a uz nove izvođače koji su u ispunjenom klubu oduševili mnogobrojnu publiku, kao posebno iščekivana erotska scenska poslastica, na sceni Kontese svoju je premijeru imao i burleska show, u kojem je briljirala njemačka umjetnica Celeste de Moriae.

– Iskreno govoreći, bio sam malo u dilemi kako će publika reagirati na pomalo provokativnu i prilično erotsku izvedbu Celeste. Tim više sam sretan da se je moj mali rizik pretvorio u vrlo dobro prihvaćenu točku. Mislim da je taj segment bio potreban showu – naglasio je Miro Ugar.

Inače, ova višestruko nagrađivana performerica burleske, iako Njemica, vuče hrvatske korijene s otoka Cresa, a u Hrvatskoj već drugu godinu tijekom mjeseca svibnja, u Rijeci organizira „Hrvatski burlesk i kabaret festival“.

– Provokativna i zavodljiva burleska plesni je i umjetnički izraz koji ne nameće bilo kakav ideal ženske ljepote. Naglasak je na izražavnju svoje autentičnosti, erotskom plesu i scenskoj izvedbi i interakciji s publikom koja je i sinoć u klubu Kontesa bila na razini europskih, klupskih burleska showova – zadovoljno je komentirala svoj prvi nastup u Kontesi Celeste de Moriae, koja je svoj show zaključila i neočekivanim plesom u prvim redovima publike.

Senzualna plesna provokacija, satira i ekstravagancija Celeste de Moriae nikog nije ostavila ravnodušnim, a umjetnički ravnatelj cabaretnog programa Kontese Miro Ungar, potvrdio je da itekako umije kreirati show koji publiku drži u punoj pažnji i vrhunskoj cabaretnoj zabavi kroz cjelokupni program.

Uz premijeru burleske i nastup Celeste de Moriae, sinoć je u Jazz & cabaret klubu Kontesa predstavljen i novi cabaretni plesni ansambl Kontesice, a koreografsku palicu je od Igora Barberića u novom izdanju cabaret showa preuzela sjajna koreografkinja i plesačica Mateja Miković.

Sinoćnji show je predstavio i talentiranog interpreta songova iz brodvejskih mjuzikala Tomislava Čeleketića, kao i virtuozne violiniste pod imenom 8 Strings koji su izveli medley hitova bendova U2, Iron Maidena i Abbe. Kao i do sada, u showu i dalje
sudjeluju uz neizostavog Miru Ungara i Vodlan Brothers, Ana Čudić Zoi, sa svojom točkom plesa na šipki, iluzionist Leonardo i Peđa Bajović sa svojom urnebesnom stand up točkom.

U novom i osvježenom izdanju Kontesa cabaret showa publika će moći uživati svakog petka i subote tijekom veljače, na adresi Cesarčeva 2, od 21,30, a uz ove novitete, Jazz & cabaret klub Kontesa nastavit će tijekom ostalih dana u tjednu s vrhunskim jazz koncertima.