Rasprodan koncert Tedija Spalata ‘Sve ću preživit’

Deset dana prije održavanja rasprodan je gala koncert Tedija Spalata Sve ću preživit. Najljepši je to poklon omiljenom splitskom glazbeniku i njegovim glazbenim gostima, ali i Hrvatskoj ligi protiv raka, koja će ovom prekrasnom glazbenom večeri u nedjelju, 4. veljače u 20 sati u KD Vatroslav Lisinski proslaviti 51. godinu uspješnog rada

Foto: Press materijal

Sretnici koji su na vrijeme osigurali svoje ulaznice, na prekrasnom gala koncertu imat će prilike uživati u stihovima domaćina Tedija Spalata i premijernoj izvedbi njegovog novog albuma Najlipša na svitu. Tedi će u posebnoj večeri sa glazbenom divom Zoricom Kondžom zapjevati pjesmu Zar je voljeti grijeh koju su zajedno snimili, a na velikoj pozornici dvorane Lisinski, sa svojim hitovima pridružit će mu se dugogodišnji prijatelj i suradnik Zlatan Stipšić – Gibonni te Orkestar Gorana Rukavine pojačan vrhunskim gudačima.

Sredstva prikupljena od ulaznica za koncert, namijenjena su potrebama Zajednice pacijenata oboljelih od raka Sveti Juraj. Koncert se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, Ministarstva zdravstva, Grada Zagreba i Gradske skupštine Grada Zagreba.