2. ZELINSKA ŠATORIJADA

Šatorijada se uvijek održava zadnji vikend pred početak školske godine pa je osim boravka u prirodi i prilika za zadnje bezbrižno druženje roditelja i djece

Press materijal

Druga Zelniska šatorijada, manifestacija kojoj je cilj opuštanje i zabava u pozitivnoj atmosferi, održati će se od 31.08. do 2.09.2018. godine. Nakon što ispraznite ležaljke na plažama, dođite u park zelinskog ŠRC, postavite svoj šator, organizirajte “dom” u prirodi, zabavite se i veselite.

Tako možete podijeliti zajedničke doživljaje i družiti se pred sam početak novog radnog ciklusa za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade.
U sklopu manifestacije organizirat će se i odbojka na pijesku, igru graničara i druge zabavne igre.

Press materijal

Ponesite sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi (konzervirana hrana, voće, povrće, lako probavljiva hrana). Za ručak i večeru organizirat će se vatra za roštilj (ne zaboravite uzeti meso, povrće, začine). U subotu, 01.09.2018. biti će natjecanje za najboljeg roštilj majstora u kategoriji najbolja kobasica-roštiljka.

U nedjelju 02.09.2018. organiziran je ručak za sve sudionike.

Sa sobom trebate ponijeti šator, vreću za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervna odjeća…
Ponesite gitaru ili drugi instrument ali samo ako znate svirati.
Broj šatorskih mjesta je ograničen. Požurite s prijavama jer lista se brzo popunjava.

Press materijal
Press materijal

 

 

 

 

 

 

Prijave primamo do četvrtka 30.08.2018. Postavljenje šatora/početak je u petak 31.08.2018 od 16.00 h. Djeca i mladi s manje od 18 godina mogu sudjelovati na manifestaciji samo u pratnji roditelja. Osigurani je sanitarni čvorovi.

Svi zainteresirani mogu se detaljnije informirati i obavezno prijaviti organizatoru Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail tzg@zelina.hr ili telefonom 01/2061 808.

Sve informacije na www.tz-zelina.hr ili na facebook stranici @visitsvetiivanzelina

Press materijal

Unatoč kišnom vremenu prošle godine održana je 1. Zelinska šatorijada koja je okupila mnoge entuzijaste i ljubitelje kampiranja da posjete Zelinu.
Šatorijada se uvijek održava zadnji vikend pred početak školske godine pa je osim boravka u prirodi i prilika za zadnje bezbrižno druženje roditelja i djece.

 

Press materijal