JESTE LI POSJETILI NAJČAROBNIJE MJESTO U ZAGREBU?

Prvi vikend dječjeg festivala ZGodionica je iza nas. Šareni ambijent i veliki broj zabavnih i edukativnih sadržaja pokazali su se kao pun pogodak jer je ZGodionica u samo par dana nadmašila sva očekivanja

Press materijal

Radionice čarobnih napitaka, izrade čarobnih štapića, sadnje biljaka, zdravog doručka, Facepainting, Zip line, male sportske škole kajaka, rugbya, streljaštva, squasha, dječje predstave i filmovi, samo su mali dio sadržaja koji je obilježio prva 4. dana ovog festivala.

Gotovo sve livade parka Ribnjak su popunjene brojnim sadržajima i mali i veliki posjetitelji teško se odlučuju što će prvo raditi i gdje će se zabavljati.

Poseban interes među posjetiteljima izazvao je mladi i simpatični Youtuber TheSikrt koji je park Ribnjak digao na noge u subotu popodne. Zabavljao se i fotografirao s fanovima, a zajedno s njima isprobao je i većinu sadržaja te ostao oduševljen.

Press materijal
Press materijal

 

 

 

 

 

 

Dani koji su pred nama prepuni su novog zabavnog sadržaja koji nikako ne smijete propustit. Metloboj, HIP HOP radionica Atomic Dance Factory-a, turnir u mini rukometu i DJ radionica dio je sadržaja koji vas čeka parku Ribnjak.  A ugostitelji su se pobrinuli  da ne ostanete gladni i žedni tijekom boravka u parku.

ZGodionica traje svaki dan do 2. rujna, od 10,00 do 21,00 sat, a ulaz na sve radionice, filmove i sportove je besplatan, a raspored programa kao i novosti možete pratiti na webu; http://www.legende-zagreb.hr/ i Facebook stranici.

 

Press materijal