Žene Zagreba u humanitarnoj akciji za Šibenik

Autor:: N.I. 12/3/2009 11:10

Posjetitelji 15. humanitarnog Božićnog sajma koji se do nedjelje održava u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta mogu uživati u raznovrsnoj ponudi slatkiša, igračka, suvenira. Sajam organizira Međunarodni kluba žena Zagreb, a posjetitelji osim u tome, mogu sudjelovati i u nagradnoj igri i u tomboli. Kupnjom srećke u iznosu od 10 kuna sudjelujete u nagradnom izvlačenju 60 različitih nagrada, gdje je glavna nagrada vikend u Rimu u luksuznom hotelu Westin Excelsior za dvije osobe. Sajam će se održati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta, Ulica grada Vukovara 68, u nedjelju, 6. prosinca, od 10 do 16 sati. Ulaz je besplatan.  

Međunarodni klub žena Zagreb osnovan je 1994. godine i od tada predstavlja mjesto okupljanja većinom stranih državljanki koje žive u Hrvatskoj, a koje surađuju na raznim humanitarnim projektima. Božićni sajam je najveća godišnja dobrotvorna akcija koju svesrdno podržavaju domaća i strana poduzeća, veleposlanstva i ostale strane nacionalne skupine. 

Cilj ove godine je prikupiti 250.000 kuna za CTG uređaj koji je potreban rodilištu u Općoj bolnici u Šibeniku. Božićni sajam je i ove godine pod pokroviteljstvom gđe. Milke Mesić.