Započeo Cinema Book Club

Prvi Cinema Book Club održava do ove nedjelje,  30. siječnja

Slobodno vrijeme volimo posvetiti omiljenim hobijima koji nam pružaju prijeko potreban odmor i razonodu zbog ubrzanog načina života. Neki od nas slobodne trenutke provode izvan svojih domova, dok drugi s radošću slobodne sate posvećuju dobrom štivu ili gledanju filmova. Mnogi prakticiraju oboje baš zato jer jedno ne isključuje drugo. A bilo da se radi o umjetnosti u filmskom ili literarnom obliku, jedno je sigurno, omogućuju nam da se barem na kratko isključimo iz svakodnevice, da obogatimo svoje znanje, izazovemo maštu i otputujemo – čak i onda kad to u praksi nije tako jednostavno.

Tim povodom, sinoć je započeo prvi Cinema Book Club u CineStar kinima diljem Hrvatske, a radi se o programu u kojem glavnu ulogu igraju filmovi i knjige.

Budući da se ponekad uistinu teško odlučiti jesu li nam bolji knjiga ili film, moto novog CineStarovog koncepta je gledaj, čitaj, sanjaj; iskustvo gledanja i čitanja doista otvara nove vidike i prostor za razgovor, usporedbu i doživljaj.

Prvi Cinema Book Club održava do ove nedjelje,  30. siječnja u Kaptol Boutique Cinema s bogatim programom, a glumačka ekipa koja vas očekuje u kinu je vanserijska: Oskarovka Olivia Colman, Bradley Cooper, Cate Blanchett, Willem Dafoe, Toni Collette, Richard Jenkins, Rooney Mara, Dakota Johnson i mnogi drugi.