Zagrepčanka Nevia Bagić nova je Kraljica Hrvatske

Autor: Bojana Križić 12/5/2009 23:35

-.-Davor Hranjec-.-Večeras je izabrana sedamnaesta Kraljica Hrvatske – Nevia Bagić. Ova je lijepa Zagrepčanka večeras na pisti u Latino klubu hotela Phoenix pobijedila konkurenciju od 18 djevojaka iz cijele Lijepe Naše. Druga princeza je Nikolina Bakmaz, a titulu prve princeze ponijela je Sara Stjepanek.

>> POGLEDAJTE FOTOGALERIJU S IZBORA ZA KRALJICU HRVATSKE

– Jako sam iznenađena, bojim se daje ovo sve samo san i da ću se probuditi – priznala nam je Kraljica Hrvatske Nevia, dodajući kako samo žali za tim što njen dečko zbog ispita nije bio uz nju ove bajkovite večeri.

– Prvo ću njega nazvati, budući da on to u ovome trenutku vjerojatno ne zna – pojasnila je Nevia, priznajući kako joj je najdraža Kraljica Hrvatske dosad Tina Katanić, zato što je ‘pametna i draga’.

-.-Davor Hranjec-.-Djevojke su pred žiri od jedanaest članova izašle četiri puta, u casual izdanju modne kuće Fox, poslovnim odijelima kuće Lady M, kupaćim kostimima Pletix i u vjenčanicama studija Nikolina. Na mistično crnoj pisti zablistale su sve djevojke, no prema presudi žirija, najsjajnija je bila mlada Zagrepčanka Nevia i upravo će ona otići na izbor za Kraljicu svijeta.

Pobjednici je čestitala domaćica večeri, nezamijenjiva Vlatka Pokos, a događaj su uveličale i najpoznatije manekenke koje su nekada nosile krunu: Ivona Bajde,Tamara Roglić koja je danas jedna od organizatorica natjecanja te Simona Ištvanović, bivša Gotovac, koja nas je počastila i pjesmom. Glazbeni dio su osim Simonice upotpunili Leo i Marina Tomašević, a iz bpublike su pratili do kraja neizvjesno natjecanje Boris Kosmač, Vesdran Strukar i mister Hrvatske Dino Bubičić.

Nagradu je pobjednici dodijelio vlasnik licence za izbor Kraljice Hrvatske Josip Rikard Gumzej.

>> POGLEDAJTE FOTOGALERIJU S IZBORA ZA KRALJICU HRVATSKE