Zagrebačka županija je organizirala svečani prijem za 127 učitelja koji su nedavno otišli u mirovinu

8.12. Zagrebačka županija je u Velikoj Gorici organizirala svečani prijem za 127 učitelja, nastavnika i profesora koji su kroz radni vijek podučavali djecu, a tijekom 2020.,2021. i 2022. otišli u mirovinu.

“U Velikoj Gorici nastavljamo tradiciju da svim nastavnicima koji odlaze u mirovinu da im se zahvalimo na radu i svemu što su napravili za djecu Zagrebačke županije. Ovog puta imamo nešto više nastavnika za svakoga smo od njih smo pripremilisimboličan poklon bon od 1500 kuna. Svi znamo koliko je poziv nastavnika važan jer oni su ti koji su nas izveli u život i pokazali nam pravi put”, poručio je zamjenik župana Zagrebačke županije Damir Tomljenović.

“Ja sam radosna što sam dočekala kraj radnog vijeka. Nisam umirovljenik, već penzioner, a razlika je u tome što smo kao penzioneri i dalje aktivni. Gledam kolegice i kolege, svi su veseli jer nas je Sv. Nikola iznenadio. Zanimanje učitelja je zanimljivo zanimanje, pogotovo kada susretne bivše učenike i vidite svoj doprinos da su ti bivši đaci uspjeli u životu”, rekla je Evica Šajgo, profesorica tehničke kulture u Osnovnoj škole Eugena Kumičića, koja je nakon 44 godine i 9 mjeseci rada otišla u zasluženu mirovinu.  Najljepšu zahvalu nastavnicima uputili su njihovi nekadašnji učenici u videu formatu. 

ČLANAK NAPISAN U SURADNJI SA ZAGREBAČKOM ŽUPANIJOM.