Severina i Alex birale nakit uz note Ane Rucner

Autor: Bojana Križić 12/18/2009 18:55

-.-Davor Hranjec /zagrebancija.com/-.-Centar Cascade bogatiji je za još jednu luksuznu prodavaonicu ženskog nakita, a na otvorenje došla je i sama dizajnerica Michal Negrin.

Rođena Izraelka, svoj je ručno izrađeni nakit počela prodavati još 1988. godine u Tel Avivu na otvorenom buvljaku. Nakon što se Tel Avivom i okolicom pronio se glas o ‘prekrasnom i unikatnom, rukom rađenom nakitu koji lijepa djevojka prodaje na ulici…‘ njezina roba postaje sve traženija, pa uskoro sa suprugom otvara svoj prvi dućan i u dućan navraćaju i najveće zvijezde Izraelske filmske i glazbene scene, moćne poslovne žene i supruge vrlo bogatih Šeika.

Danas, dvadesetak godina nakon ‘ulične avanture’ Michal svoj nakit izlaže i prodaje u 53 vlastita dućana diljem svijeta, na mnogim prestižnim adresama kao što je luksuzna robna kuća Selfridges u Londonu, Madison Avenue u New Yorku, te Caesar Pallace u Las Vegasu, a swarovski kristali, poludrago kamenje, smaragdi, plemeniti metali, prirodni i sintetički, nesvakidašnje kombinacije sirovina i materijala, neobični oblici, boje, ručno slikane minijature kerubina i viktorijanskih žena privukle su naše celebrityje kao magnetom.

 

>> POGLEDAJTE SVE U FOTOGALERIJI

Uz Severinu i Alex Grdić, po nakitu su prebirale i Stefani Hohnjec te majka Simone Gotovac Tamara Trpkov. A dok je mama bitala nakit, Simona je kao pravi anđeo u Importane centru sudjelovala u humanitarnoj akciji za Jana Torjanca. Glazbenicu Anu Rucner pratio je partner Vlado Kalember, a događaju je prisustvovala i mlada Kraljica Hrvatske Nevia Bagić s prijateljicom s izbora.

U-.-Davor Hranjec /zagrebancija.com/-.-z note Ane Rucner koja je postala zaštitno lice Michal Negrin za Hrvatsku, poznati i bogati uzvanici, zajedno s veleposlanikom HR u Izraelu. Ipak, što zbog gužve, što zbog vrtoglavih cijena, naši se celebovi nisu razmanivali novčanicama. Ili nitko nije ništa kupio, ili su odlučili šutjeti kako ne bi postali meta kriminalaca na putu kući.