Tottenham: Ne znamo ništa o Mandžukiću i Lovrenu

Autor: Boris Matijašević 12/18/2009 19:19

Tek što je španjolski sudac odsvirao kraj utakmice s Timisoarom, posljednjeg ovogodišnjeg dinamovog nastupa, neki mediji već su počeli seliti igrače po raznim europskim destinacijama. Tako se proširila i vijest da je Tottenham ozbiljno ‘zagrizao’ za dovođenje Marija Mandžukića i Dejana Lovrena ‘u paketu’. Nazvali smo londonski klub, i javio nam se njihov glasnogovornik Simon Felstein.

– Politika kluba je jasna. O eventualnim transferima ne razgovara se na ovaj način. U slučaju dolaska novog igrača, Tottenham takvu vijest službeno objavljuje – rekao nam je Felstein. Naše ga je pitanje, čini se, iskreno iznenadilo.

– Kako ste rekli da se igrač zove? Dvojica su? Molim vas, možete li mi spelovati njihova prezimena da ja to provjerim – upitao nas je.

Očito, netko se požurio Mandžukića i Lovrena preseliti u London. Kad bi ta vijest doista bila istinita, ‘spurse’ bi stvarno mogli preimenovati u Crottenham. Uz Ćorluku, Kranjčara i Modrića, te već od ranije pokazan interes za Pletikosu, londonski bi klub zaista imao hrvatski štih.