Primorac uživao u čvarcima i kulenima

Autor:: Tina Fišić 11/29/2009 19:13

Tomislav Galović, proizvođač najpoznatijeg slavonskog proizvoda, Domaći kulin Galović, na zagrebački asfalt je unio pravi duh Slavonije. Danas se u prostoru zagrebačkog Movie Pub-a, okupilo se oko 400 prijatelja i poslovnih partnera u ugodnoj obiteljskoj atmosferi.

U 13 sati je, pod nazivom ‘Slavonski svinjokoljski ručak’ započela prava slavonska veselica sa autohtonim slavonskim jelima, pićima, muzikom i ugođajem. Sva jela koja se u istočnoj Hrvatskoj pripremaju za vrijeme kolinja su bila obilato prisutna na švedskom stolu usred Zagreba. Pjesma i veselje trajalo je do noćnih sati.-.-Ivan Radović-.-

Tomislav Galović, prvi je zaštitio kulen kao autohtoni Hrvatski proizvod prije 12 godina. Odonda se pod njegovim vodstvom, po tradicionalnom receptu obitelji Galović, stvaraju najukusniji kuleni i ostala jela. Galovićev kulen tako je otvorio put i drugim proizvodima, poput paškog sira i istarskog pršuta, koji su tri godine poslije, također dobili to visoko međunarodno priznanje kvalitete.

– Emocionalni odnos potrošača prema proizvodu, to je brand -rekao nam je taj skromni Slavonac dok su njegovi gosti slasno jeli domaće delicije.-.-Ivan Radović-.-

Na ručku su se okupile mnoge Zagrebačke face, od kandidata za predsjednika Republike Hrvatske Dragana Primorca, preko raznih političara, glumaca,urednika,direktora…većinom bliskih prijatelja obitelji Galović .

>>POGLEDAJTE FOTOGALERIJU

– Drago mi je što je naša Slavonija došla u Zagreb te što gospodin Galović na ovakav način promovira našu slavonsku tradiciju -komentirala je obiteljska prijateljica Irina Jozić.

Simpatični glumac Špiro Guberina kazao je da jako voli druženja s dragim ljudima, i ovakve manifestacije, te da ga lijepe žene i fina pića pretvaraju u mlađeg čovjeka.

– Ovakva slavlja su uvijek bila prigoda da se ljudi okupe i rade za vlastito dobro. Lijepo je što gospodin Galović još uvijek pokušava zadržati duh toga vremena- oduševljeno je komentirala Željka Antunović .

Ugodna obiteljska atmosfera, veseli i siti gosti obilježili su ovu atipičnu nedjelju u Zagrebu.