Mlada Nevia želi hvatati lopove po Zagrebu

Autor: Bojana Križić 11/29/2009 17:34

-.--.-Nevia Bagić najmlađa je od kandidatkinja koja će se u subotu, 5. prosinca natjecati za laskavu titulu Kraljice Hrvatske. Na pitanje je li tako nešto očekivala da će joj se dogoditi u životu, kaže da nikada nije sanjala o manekenskome poslu. Našla se tamo zahvaljujući prijateljici Matei.

– Ona je moja najbolja prijateljica i obožavam ju. S njom sam počela hostesirati i zajedno smo se prijavile na ovaj izbor, no ona nažalost nije prošla dalje. Kao mala sam bila jako hiperaktivno dijete, tukla sam se s dečkima i nije mi bili u planu biti manekenka – objašnjava Nevia koja je 17. studenog napunila 17 godina.

>>POGLEDAJTE FOTOGALERIJU

Baš zbog toga, kao mala je igrala rukomet, a voli i ostale sportove. Nakon izbora namjerava upisati tečaj kickboxinga, početi trenirati odbojku, a voljela bi i naučiti plesati latinoameričke plesove. U planu joj je i što prije položiti vozački ispit.

>> POGLEDAJTE KAKO JE NEVIA SA KOLEGICAMA ODRADILA FOTOSESSION NA CVJETNOM

U daljnjoj budućnosti vidi se kao, ni manje ni više nego policajka.

– San mi je upisati kriminologiju, završiti u Policijskoj akademiji i to raditi u životu. Ipak, pošto sam upisala Građevinsku srednju školu zanima me i arhitektura. Posebice dizajn interijera. Mogla bih reći da mi je to drugi izbor.

O sebi skromno kaže da nije zanimljiva. Nema zanimljivih priča sa putovanja jer joj za to nedostaje novca i prilika, no jako bi voljela vidjeti Dubai. U slobodno vrijeme svira klavir za kojega je završila osnovnoškolsko obrazovanje, a većinu vremena provodi s prijateljima jer jako voli izlaziti, premda u zadnje vrijeme ne smije jer dijeta i izlasci ne idu zajedno.

Velika joj je želja dočekati Novu godinu s dečkom.

– On živi u Zadru i rijetko se viđamo. Zapravo, viđamo se bar jednom tjedno, no meni to nije dosta. Zajedno smo tri mjeseca i jako bi mi bilo drago provesti Novu godinu s njime – kaže nam romantična Nevia.