Pištoljem cijelu noć divljao po Ivanić Gradu

ivanić grad

Autor: Boris Cvetković 12/1/2009 12:57

  Cijelonoćnim divljanjem s pištoljem u ruci pomahnitali je D.Š. (26) prošle noći uspio podići na noge i izluditi sve policajce ivanićgradskog područja.

Naime, očito je rastresenog D.Š. oko 21,40 sati prijavila njegova 30-godišnja supruga jer se nasilno ponašao u njihovoj kući u Graberju Ivanićkom.

Pred dvojicom je policajskih službenika nasilnik pobjegao u dvorište kuće te zaprijetio da će pucati. Policajac mu je naredio da se preda ali je D.Š. Uspio pobjeći preko njive.

 Samo 15-ak minuta kasnije u obližnjem je mjestu Derežani, 53-godišnji M.H. policiji je dojavio da mu je nepoznata osoba s pištoljem ušla u kuću te uzela ključeve auta. Sve su policijske patrole u tom trenutku krenule prema Derežanima, a D.Š., iako nije uspio upaliti VW Passat uspio je do dolaska službenika je ponovo pješke pobjeći.

Podivljali je nasilnik nakon toga na obližnjoj Selskoj cesti presreo G.S. (20) dok se Ford Fiestom uparkiravao u dvorište. Mladom je vozaču prijeteći pištoljem oteo auto te se odvezao u nepoznatom smjeru.

Oko 23,25 sati u Lukarišću djelatnik (45) benzinske crpke OMV policiji je prijavio da je nepoznati mladić došao na crpku, natočio benzin za 200 kuna u Ford Fiestu te uz prijetnju pištoljem odnio nekoliko stotina kuna od prodavača.

D.Š. je nakon cijelonočne potrage uhićen u Glini jutros oko 10,28 sati.