Ove godine trčimo za Udrugu Nismo Same

Utrka je 12.12. u 12h

– Danas sam upoznala ženu koja je rak dojke operirala prije 15 godina i još uvijek živi priču o raku. Odlazi na gotovo sva predavanja na temu raka, druži se sa ženama koje su imale isto ili slično iskustvo. I sretna je, – napisala je jedna od članica Udruge Nismo same.

Slaven Kosanović Lunar, Zigman, Dijana Zubak samo su neki od umjetnika koji su na neki način sudjelovali u oslikavanju novog prostora Udruge ili svojim djelima doprinijeli povećanju budžeta kojim se plaća taxi usluga oboljelima od raka.

Nama godišnje treba oko 400.000 kuna da bismo pokrili troškove prijevoza odlaska na kemoterapije, ali nažalost broj oboljelih svakim danom sve je veći – izjavila je Ivana Kalogjera Brkić, predsjednica Udruge Nismo same.

U humanitarne svrhe trči se i na Zagrebačkom Advent run-u, gdje će dio prikupljenih sredstava otići u ruke upravo ovoj Udruzi.

– Advent run je iskustvo za cijelu obitelj, a ono što je najvažnije, humanitarnog je cilja. Ove godine Advent run slavi šesti rođendan, i svake se godine utrka povezuje sa jednom od Udruga u želji da se osim same promocije sportskog dijela i zdravijeg života već da i time napravimo nešto lijepo i plemenito – nadodala je ambasadorica Renata Sopek.

Prijave su još uvijek u tijeku, a sama utrka održat će se 12.12. u 12h.