Novo parkiralište u Zagrebu

Radovi izvode podružnica Zagrebparking u suradnji sa Zagrebačkim cestama, a započeli su početkom travanja

Uređenjem prostora unutar TVŽ Gredelj, Grad Zagreb će dobiti nova parkirna mjesta. Njihovom izgradnjom građanima će biti omogućeno parkiranje vozila od 0 do 24 po pristupačnoj cijeni od 10 kuna po danu, odnosno 200 kuna mjesečno.

– Ovo parkiralište će biti potpuno izolirano, znači fizički će biti odvojeno od devastiranih prostorija koje se nalaze na lokaciji. Planiramo staviti rasvjetu, a bit će i rampa na ulazu i na izlazu iz parkinga te će se na Strojarskoj nalaziti otvoren izlaz za pješake – istaknula je direktorica Zagrebparkinga, Ana Preost.

 

Radovi izvode podružnica Zagrebparking u suradnji sa Zagrebačkim cestama, a započeli su početkom travanja. Uređenjem se planira napraviti 268 parkirna mjesta.

– Hvala Bogu da smo vladali ovim prostorom, da ga nismo pustili u privatne ruke. Ko zna što bi ovdje već niknulo ili se napravilo. Bolje je pričekati pa napravit kvalitetan projekt grada u gradu na koji neće imati primjedbe ni građani ni struka ni javnost – poručio je gradonačelnik Grada Zagreba, Milan Bandić.

Ukoliko će sve ići pa planu, parkiralište će biti otvoreno za otprilike mjesec dana.