NOĆNI ŽIVOT: U Saloonu party za 40-godišnjake

12/4/2009 9:45

-.-Marina Damjan-.-Saloon je već desetljećima jedno od omiljenih mjesta klupske zabave u glavnome gradu, a isto tako i meka za sve one koji žele tulumariti uz pokoje poznato lice. Dapače, to je mjesto gdje se najčešće i može vidjeti kritična masa slavnih, a tako je i bilo noćas na tematskoj večeri ‘Cotton club’.

>> POGLEDAJTE FOTOGALERIJU IZ SALOONA

Između ostalih, nastupao je Kristijan Beluhan, a glazbu je puštao DJ Tomo Ricov.

Uz mnoštvo zamamnih hostesa, atmosfera je bila prilično ugodna, a starim su Saloonskim podijem miljeli, između ostalih, Petra Nižetić i Duško ‘Roko’ Modrinić, ali i glumica Marija Borić, koja se najviše ‘motala’ oko stagea.

Viđen je i vrckavi mlađahni glazbenik uvijek dobrog raspoloženja Luka Nižetić, a pričalo se da je s njime i njegova draga, glumica i voditeljica Iva Šulentić. No, po običaju, par nije ‘uhvaćen’ zajedno, potvrdivši još jednom svoj status najneuhvatljivijeg para za medije.

Zanimljivo je da upravo Saloonu i njegov ‘Cotton club’ privukao malo zreliju ekipu, od četrdesetak godina naviše, tako da svi oni koji tvrde kako je u Zagrebu teško naći mjesto na koje ne izlaze ‘klinci’ mogu od sada mirne duše krenuti u večernji izlazak.