Kraljice posjećuju roditelji, no ne i dečki

Autor: Bojana Križić 12/4/2009 8:51

-.-Davor Hranjec-.-Otmjenom mističnom crnom pistom ‘Latino kluba’ koji se nalazi u sklopu renomiranog sesvetskog hotela Phoenix, u subotu 5. prosinca prošetati će 18 djevojaka koje se natječu za laskavu titulu Kraljice Hrvatske. Riječ je o tituli koju su nekoć ponijele Iva Balaban, Simona Gotovac, Antea Kožoman i Tina Katanić.

Svih osamnaest djevojaka već dva dana obitava u hotelu te, unatoč stisci u rasporedu, uspijevaju iskoristiti sve čari hotela, kao što su sauna, teretana i bazeni.

>> FOTOGALERIJU POGLEDAJTE OVDJE

– Dnevni raspored ispunjava nam cijeli dan. Buđenje, doručak, sastanak, fitinzi… nemamo puno vremena, jer se još treba i dobro odmoriti, no ipak uživamo u bazenu i sauni, kao i u osoblju hotela koje je stvarno predobro prema nama – kaže nam jedna od manekenki.


Iako hotel ne mogu napuštati, unutra im zaista ništa ne nedostaje. Između doručka, ručka i večere zauzete su isprobavanjem svih dizajnerskih krpica koje će nositi, kao i uvježbavanjem koreografija za izlaske. Roditelji ih posjećuju u predvorju hotela, no dečki su strogo zabranjeni.

-.-Davor Hranjec-.-– Naravno da mi fali dragi, ali nije pet dana toliko puno. Vidjet ćemo se već u subotu – priča nam Tea Kramer.

Drugima pak najviše nedostaju prijateljice i roditelji, no sve uživaju potpunu podršku najbližnjih.

– Jako su sretni zbog nas – slažu se potencijalne Kraljice.

I ove godine će se izbor odviti pod budnim okom organizatorica Sanje Bjedov-Popović i Tamare Roglić, a pod dirigentskim štapom vlasnika licence Josipa Rikarda Gumzeka. Njihova imena, kao i dosad, obećavaju spektakl.

– Ove će godine apsolutno cijela pista biti potpuno crna, a na velikoj plazmi iznad nje svijetlit će predivna kruna. Domaćica eventa biti će nezamjenjiva Vlatka Pokos, a pripremamo i dosta iznenađenja – priča nam Sanja.

Zapjevati će nam tako jedna od nekadašnjih Kraljica, danas manekenka i pjevačica Simona Gotovac, a desetminutnu reviju priredit će nam Božena Martinčević, vrhunska umjetnica i dizajnerica ‘Hrvatice’ – haljine u kojoj je Tina Katanić u domovinu donijela titulu druge Princeze kraljice svijeta.

Zagrebancija.com donosi vam ekskluzivne fotografije djevojaka u haljinama Božene Martinčević, ali i fotografije u večernjim haljinama Natalija koje će nositi na izboru.