NK Hrvatski dragovoljac ima novo pomoćno igralište

Grad Zagreb posljednjih godina sve više ulaže u infrastrukturu sportskih klubova. Nakon nogometnih klubova Trnje, te Mladost Buzin na red je došao i Hrvatski dragovoljac

Preko 300 nogometnih nada Hrvatskog dragovoljca konačno je dočekalo uređenje pomoćnog igrališta s umjetnom travom. Osim nogometaša, igralište će sukladno nastavnim aktivnostima koristiti i učenici OŠ Većeslav Holjevac.

– Ovo je poseban dan za NK Hrvatski dragovoljac. Vjerujem da ćemo zbog ovog projekta postizati i bolje sportske rezultate. Osim toga, na ovaj način nogomet postaje još atraktivniji djeci, te ih odvraćamo od različitih poroka – poručio je Ivica Perković, predsjednik NK Hrvatski dragovoljac.

Ovo je samo jedan od nekoliko sportskih projekata koje je Grad Zagreb tijekom ove godine uspio realizirati.

– Nakon Trnja, Studentskog grada i Buzina, evo nas ovdje u Sigetu. Svi se nadamo kako ćemo do 10. prosinca otvoriti i igralište na Pongračevu. Mislim da je najbolji poklon ovog Božića svim mladim ljudima obnova ovih 5 igrališta – poručio je Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba.

Kako bi se u potpunosti zaokružila priča o obnovi infrastrukture NK Hrvatski dragovoljac, zagrebački gradonačelnik obećao je i izgradnju južne tribine na glavnom igralištu.