Nagrađivani glumac opet gol u papru na Peščenici

Autori:: Irija Čajavec, Martina Mitak 12/29/2009 14:05

-.-Privatni arhiv Marko Movre-.-Studentsko kazalište ‘Ivan Goran Kovačić’ u kazalištu ‘Knap’ predstavlja izvedbu ‘Goli u papru’ u utorak 12. i srijedu 13. siječnja 2010. godine, u 20 sati, pod redateljskom palicom Davora Paviše. 

Glume Zrinka Antičević, Dinko Vujević, Dino Škare te nagrađivani Marko Movre. Ovaj je mladi zagrebački glumac ljetos na međunarodnom studentskom kazališnom festivalu FITUM, održanom u tuniškom Monastiru, odnio nagradu za najboljeg glumca, na oduševljenje brojne publike s raznih krajeva svijeta.

Predstavu ‘Niko i Ništ’ možete pogledati u subotu 16. siječnja i u petak, 22. siječnja 2010. godine s početkom u 20 sati, u režiji Saše Anočića i s glumačkom postavom koju čine Marko Makovičić, Jerko Marčić, Janko Rakoš i Dean Krivačić.

-.--.-KNAPP Zagreb Saša Anočić: 'Smisao života gospodina Lojtrice'Redatelj: Saša AnočićSrijeda, 17. listopad u 19.30 hVišestruko nagrađivanu izvedbu ‘Smisao života gospodina Lojtrice’ pogledajte u srijedu 20. siječnja i u petak 29. siječnja 2010. godine, početkom u 20 sati u režiji Saše Anočića i glumaca Rakana Rushaidata, Živka Anočića i Radovana Ruždjaka.

Klasik iz pera Hansa C. Andersena ‘Postojani kositreni vojnik’ u režiji Dore Ruždjak pogledajte u četvrtak 21. i u utorak 26. siječnja u 10 sati. Glume, Iva Peter Dragan, Petar Cvirn i Silvio Vovk.

Predstavu ‘Dječaci Pavlove Ulice’ u režiji Aide Bukvić na repertuaru je u srijedu 27. siječnja u dva termina, jedan u 10 sati ,a drugi u 12 sati.Glume, Sven Madžarević, Tomislav Krstanović, Petar Cvirn, Silvio Vovk, Zoran Pribičević.

Izvedbu ‘Skitnička bajka’ pogledajte u četvrtak 28. siječnja također u dva termina jedan u 10 sati , a drugi u 12 sati. Predstavu je režirala Nana Šojlev, a glumci su Josipa Bubaš, Ines Cokarić, Igor Hamer, Sara Stanić i Ana Šetka.