I Playboyeva zečica pala u prostitucijskom lancu

Autor: Boris Cvetković 12/29/2009 14:00

Uglavnom za klijente visoke platežne moći, većinom političare, sportaše i pripadnike estrade, Playboyeva zečica Dragana Drašković (24) pružala je svoje usluge po poznatim zagrebačkim hotelima, među kojima se ističe Westin, ali su se pod policijskom istragom našli i Sheraton, Antunović te Internacional.

-.--.-Zajedno sa svodnikom Slobodanom Dubaićem zvanim Dabi (55), sedam je djevojaka palo u prošlotjednoj policijskoj akciji Dinamico. Djevojke su zarađivale od 100 eura po satu do 600 eura za cijelu noć.

Dragana Drašković, inače iz Sarajeva je zajedno sa svojom ‘kolegicom’ Dijanom K. (23) iz Mrkonjić Grada ovih dana, nakon prekršajne obrade protjerana iz Hrvatske.

Djevojke su, navodno pristale svjedočiti protiva svog makroa, kako bi im bio vraćen dio imovine. Osim skupih modnih krpica, u igri je i Toyota Rav 4 vrijedna oko 40 000 eura.

Snimanje za Playboy odradila je 2005. godine u Esplanadi, a u Zagreb je došla sa čovjekom koji se prijavio kao njezin dečko.

Slobodana Dubaića policija tereti da je u proteklih dvije godine zaradio oko 1 800 000 kuna, a poznati je makro 2007. godine optužen da je vodio lanac prostitucije po jahtama.