Mia Begović: Tužit ću Vlatku zbog klevete na blogu

Mia Begović u šetnji gradom

Autor: Bojana Križić 11/17/2009 13:08

Glumica Mia Begović tužiti će Vlatku Pokos zbog toga što je na svom blogu nju nazvala ninfomankom i alkoholičarkom, a njezinu kćerku Maja Lenu narkomankom.

Siniša Bužan-.--.-Vlatka Pokos na špici.“Umorna sam od raznih alkoholičarki i nimfomanki (Mie Begović op. ur) koje se usuđuju analizirati moj odnos prema, za mene dosad najvažnijoj osobi u životu, a to je moja Lana. Iste su Lanu u posljednjih pet godina vidjele otprilike toliko puta. One dijele savjete dok ih napuštaju vlastita djeca (Maja Lena op. ur.) sa strašnim problemima poput narkomanije, a ni promiskuitet nije neka lijepa osobina, osobito kad ste u teenagerskoj dobi”, napisala je Vlatka Pokos na svom blogu.

Begović je u ovom napisu prepoznala sebe i odlučila prenijeti ovu medijsku svađu na višu razinu.

– Radi se tu, ipak, o ozbiljnim optužbama. To je kleveta u javnosti i to je utuživo. Upravo ću se sada konzultirati s odvjetnicom po tom pitanju – ispričala nam je uzrujana glumica.

Zamolili smo je i da prokomentira optužbe.

– To vam se u psihologiji zove projekcija! – dodala je.

Projekcija je, prema rječničkoj definiciji, nesvjesni obrambeni mehanizam kod kojega se ono što je emocionalno neprihvatljivo na nesvjestan način odbacuje i pripisuje (projicira) drugima.

Jednostavnom rječnikom, glumica optužuje Vlatku da alkoholičarka i nimfomanka ona sama.

Vlatka nam trenutno nije bila dostupna za komentar, no vjerujemo, neće nikome ostati dužna.