Kriza uzela danak: URIHO ima sve manje kupaca

Autor: Dalila Turk 11/7/2012 15:12

Tvrtka koja zapošljava više od 300 osoba s invaliditetom, URIHO, predstavila je novu kolekciju radne odjeće namijenjene zaposlenicima u zdravstvu i socijalnoj skrbi te turističkom i ugostiteljskom osoblju.

URIHO je proširio svoju proizvodnju te je u sklopu svečane prezentacije nove kolekcija predstavljena jedinica za tisak i kartonažu.

Poduzeće inače u svom asortimanu nudi radnu odjeću za različite sektore, poput odjeće za industrijske i uslužne djelatnosti, medicinsko, turističko i ugostiteljsko osoblje, kao i odore za policiju i vojsku.

– Imamo kvalitetnu odjeću, pažljivo izrađenu i od najboljih materijala, koja je jednostavna za održavanje. Naše cijene nisu najniže, ali su niske s obzirom na kvalitetu koju nudimo. Također je važno istaknuti da cijene nismo povećavali zadnje četiri godine, iako su na tržištu sirovina cijene rasle – rekla nam je Seida Babović, voditeljica veleprodaje.

Danak gospodarske krize, kako kaže ravnatelj URIHO-a, osjetila je i ova tvrtka koja, polovinom u vlasništvu Grada, bilježi smanjenje broja kupaca.

– Proširujemo svoje proizvodne jedinice, ali kada me pitate ima li kupaca, ima ih, međutim sve manje – kazao je Josip Držaić, ravnatelj URIHO-a.