Jurčić: U Bruxelles idemo po pobjedu

Autor: Boris Matijašević 12/1/2009 12:54

Plava ekspedicija otputovala je put Belgije. U glavnom belgijskom gradu Dinamo će u četvrtak odmjeriti snage s Anderlechtom u petom kolu skupine A Euro lige. U prvoj utakmici odigranoj u Maksimiru po jakoj kiši Dinamo je od Anderlechta poražen sa 2:0, iako u toj utakmici nije bio lošiji od Belgijaca.

-.-Goran Stanzl/PIXSELL-.-– U Bruxelles idemo po pobjedu. To je jedina opcija koja nam igra pa ćemo se tako i postaviti od prve minute. Već smo u prvoj utakmici, koju smo nesretno izgubili, pokazali da možemo dominirati nad Anderlechtom i na tome gradimo optimizam – izjavio je prije puta trener Jurčić.

>>POGLEDAJTE FOTOGALERIJU

I po viđenom u prvoj utakmici i po igri koju je Anderlecht prikazao u prošlom kolu protiv Timisoare za očekivati je da se Belgijci postave zatvoreno i čekaju svoju priliku iz kontranapada. Tim više što im je u utakmici protiv Dinama i bod dovoljan za prolaz dalje.

Dobra vijest za navijače Modrih jest povratak povratak u momčad Roberta Kovača. Osim njega, vjerovatno će zaigrati i Morales, iako se činilo da je izgubljen za ovu utakmicu. Vrlo vjerovatno će igrati samo jedno poluvrijeme jer nije potpuno spreman. U avionu za Belgiju nije bilo ozlijeđenog Sivonjića, kao ni Argentinaca Cufrea i Calella koji su isključeni na utakmici s Ajaxom.