JINXI SLAVE VELIKU OBLJETNICU SPEKTAKLOM U DOMU SPORTOVA

Od ‘Brazila’, ‘Ljeta’, ’Na plaži’, 'Koliko suza', 'Tamo gdje je sve po mom’, preko 'Na čemu si ti', 'Da smo se voljeli manje', 'Jesmo li dobro?', 'Maradona' i brojnih drugih, Jinxi su svojom prepoznatljivom verzijom alt-popa uvijek iznova potvrđivali svoj status na sceni

Foto: Mare Milin

Jinxi nam 4. svibnja pripremaju veliki glazbeni spektakl kojim obilježavaju svoju veliku obljetnicu. Od prvog velikog hita Jinxa ‘Smijem se’ prošlo je već punih dvadeset godina, a iako u početku nije bilo ‘Easy’, Jinxi danas opravdano nose titulu jednog od najprepoznatljivijih i najpopularnijih domaćih bendova koji i dalje svojim uspješnicama osvajaju srca publike.

Od ‘Brazila’, ‘Ljeta’, ’Na plaži’, ‘Koliko suza’, ‘Tamo gdje je sve po mom’, preko ‘Na čemu si ti’, ‘Da smo se voljeli manje’, ‘Jesmo li dobro?’, ‘Maradona’ i brojnih drugih, Jinxi su svojom prepoznatljivom verzijom alt-popa uvijek iznova potvrđivali svoj status na sceni, što danas cijene ne samo oni koji ih prate od njihovih početaka, već i nova, mlada generacija publike.

Fotografija Mare Milin
Press materijal

Koncert će biti održan točno godinu dana od rasprodanog koncerta u Tvornici kulture kada su premijerno predstavili dugoočekivani album – ‘Pogrebi & Pomiriši’!

– Što se tiče obljetničkih koncerata, oni su uvijek baš zbog toga što su obljetnički, jako posebni, a i činjenica da smo u Domu sportova daje na težini i euforiji vezano uz ovaj koncert. Pripremili smo razne zanimljivosti, neke dodatne produkcijske detalje, goste, zanimljivu scenu. Sve skupa zahtjeva malo više truda tako da smo u radnoj atmosferi trenutno, imamo dosta vremena za pripremu i nadamo se da će sve biti kako treba – istaknula je pjevačica Jadranka Ivaniš Yaya.

Na pozornici će im se pridružiti i nekoliko glazbenih gostiju, a prigodu da otvori koncert prije Jinxa, dobila je beogradska noise-pop četvorka Artan Lili koja je već poznata zagrebačkoj publici.

Fotografija Ivana Cutura
Fotografija Ivana Cutura

– Veoma se radujemo pozivu Jinxa da nastupimo kao gosti na njihovom velikom zagrebačkom koncertu u Domu sportova, a koji s nestrpljenjem iščekujemo svi zajedno. Biće to noć za pamćenje i što se nas lično tiče, veliko zagrijavanje pred naš veliki koncert u Zagrebu koji nas očekuje na jesen – istaknuli su iz grupe Artan Lili.

Veliki koncert u Domu sportova bit će zasigurno jedan od najočekivanijih nadolazeće koncertne sezone i prilika da Jinxe vidimo na velikoj pozornici u punom sjaju.

Press materijal