Istraživanje o potrebama u kulturi lokalne zajednice na Trešnjevci: Što ima u ovom kvartu bez groblja i rodilišta?

Inspirirani poznatom "Trešnjevačkom baladom" Zvonka Špišića, koja opisuje Trešnjevku kao "kvart bez groblja i rodilišta", od 2021. godine provodi se anonimno istraživanje o potrebama u kulturi lokalne zajednice.

FOTO I TEKST: Press materijal

Sudjelovanje je dobrovoljno i anonimno, a pristup prikupljenim podacima će imati isključivo voditelj istraživanja, Ivan Hromatko, priopćili su iz Centra za kulturu Trešnjevka.

“Tijekom cijele godine, Centar za kulturu Trešnjevka organizira online istraživanje potreba u kulturi lokalne zajednice na Trešnjevci – vrlo posebnom zagrebačkom kvartu kojeg je najbolje opisao legendarni Zvonko Špišić u njegovoj “Trešnjevačkoj baladi”.

Osim što želimo saznati što ima nova u “ovom kvartu bez groblja i bez rodilišta”, ovim istraživanjem dajemo glas našoj publici i našoj lokalnoj zajednici, odnosno, omogućujemo Vam da sukreirate kulturni i umjetnički program CeKaTe-a tijekom cijele godine. Time ćete nam pomoći da prilagodimo naš program suvremenim društvenim, kulturnim, umjetničkim i tehnološkim kretanjima i ponudimo sadržaje koji su od interesa lokalne zajednice.

Osim što će rezultati istraživanja biti javno dostupni na našoj internetskoj stranici (www.cekate.hr). Na kraju istraživanja izradit ćemo istraživačku instalaciju u prostoru CeKaTe-a koja će prikazati rezultate istraživanja uživo, u prostoru CeKaTe-a (kao i na našoj Facebook i internetskoj stranici).”

Sudjelovati u istraživanju možete klikom na linku ovdje -> https://forms.gle/dCNd7JzXS1MGjB3K7.

Za sva pitanja obratite se voditelju istraživanja na ihromatko@cekate.hr