Interliber kreće 9. 11., donosimo sve detalje

Evo svih detalja o Interliberu

INTERLIBER, 43. međunarodni sajam knjige, održat će se od 9. do 14. studenog 2021.

Paviljone 5, 6 i 7a ispunit će više od 230 izlagača iz 14 zemalja (Austrija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Francuska, Hrvatska, Italija, Nizozemska, Njemačka, Poljska, SAD, Slovenija, Srbija, Španjolska, Velika Britanija i Sjeverna Irska).

Otvorenje sajma

Svečano otvorenje bit će 9. studenog 2021. godine u 11.00 sati u paviljonu 5. Očekuje se da će Interliber otvoriti Andrej Plenković, predsjednik Vlade Republike Hrvatske.

Radno vrijeme

  • utorak, srijeda, četvrtak 10.00 do 21.00 sati
  • petak i subota 10.00 do 22.00 sat
  • nedjelja 10.00 do 20.00 sati

Parking za sve posjetitelje Interlibera oko Zagrebačkog velesajma je besplatan.

Protokol ulaska na sajam

Ulaz na sajam je slobodan moguć isključivo uz predočenje važeće covid-potvrde.
Ulaz na sajam odvijat će se na sljedeći način: na blagajnama (Južni ulaz Zagrebačkog velesajma), uz predočenje važeće covid-potvrde, posjetitelji će dobiti jednokratnu narukvicu te ulaznicu za sajam s kojom prolaze kroz mehaničke barijere tzv. vrtuljke te ulaze u prostor sajma.

Ispred svakog paviljona (5, 6 i 7a) bit će postavljeni ekrani s prikazom broja osoba u paviljonu te ako broj prijeđe dozvoljenu granicu, privremeno će se obustaviti ulazak osoba u paviljon.

Također, bit će postavljeni uređaji za beskontaktno mjerenje temperature. Maske su obavezne.

Posjetitelji i ostali sudionici koji nemaju covid-potvrdu imat će mogućnost brzog testiranja na punktu ispred glavnog južnog ulaza na Zagrebačkom velesajmu u vremenu održavanja Interlibera (od 9. do 14.11.2021.). Cijena brzog antigenskog testa iznosit će 50 kuna.