Igor više ne hoda. Pomozite mu dolaskom na koncert

Igor Erak

Autor:: Tajana Šanjug 12/11/2009 8:23

Humanitarni koncert za mladić Igora Eraka koji je nakon teške prometne nesreće ostao stopostotni invalid održati će se petak 11.12. u prostorima Multimedijalnog Centra Studio u Vlaškoj 92. Koncert za Igora Eraka organizira Udruga Javna Alternativna Društvena Domena.

Igor Erak (27) je 2002. godine na Mostu Mladosti doživio je tešku prometnu nesreću izgubivši kontrolu nad svojim motorom. Tijekom sedam godina borbe preživio je hematom na mozgu, komu, brojne operacije, stenozu dušnika, no unatoč težini sudbine Igor se veseli životu i nada se da će uz pomoć dobrih ljudi skupiti novac kako bi uz pomoć rehabilitacije mogao ponovno stati na svoj noge.

Uz to, Igoru i njegovoj majci potrebno je 25.000 kuna kako bi obnovili kupaonicu i prilagodili je Igorovim potrebama.

Od bendova koji će vas zabavljat tu večer svoj dolazak potvrdili su Problem Child, VIS Peri Deri, D Elvis, Bad Mushrooms i gost iznenađenja.

Cijena ulaznice je samo 40 kuna. Kupnjom ulaznice ulazite u “bubanj” nagradne igre. Večer dobre rock glazbe, gosti iznenađenja, hostese, nagradna igra, alkohol u potocima dobra atmosfera i osjećaj da tim novcima radite nešto dobro uz mnošto zabave.