Feminemke predstavile novi spot u Saloonu

Autor: Bojana Križić 11/19/2009 13:06

Grupa Feminem u novoj postavi zabija golove na glazbenom terenu. Iako je nova članica, Nika Antolos, u bendu tek dva mjeseca, Pamela Ramljak i Neda Parmać ekspresno su je uvele u snimanje spota za pjesmu ‘Sve što ostaje’ i novoga albuma koji bi trebao izići u siječnju.

-.-Davor Hranjec-.-U noćnom klubu Saloon održana je promocija novoga spota koju su popratile i prijateljice feminemki Anja Alavanja i Sanja Čeliković koje za spot imaju samo pohvale.

– Pjesma je klupska, pa nam je cilj bio napraviti takav spot. Zapravo, snimale smo svoj izlazak, kako se spremamo, kako plešemo. Ima naravno i statičnih kadrova, ali ipak ima više onih gdje plešemo znojna lica i mokre kose. Išli smo na dinamiku – objašnjava nam Pamela.

Ova će pjesma, zajedno sa već objavljenim singlovima, ‘Chanel 5’ i ‘Oje, oje, oje’ pronaći mjesto na novome albumu, a feminemke spremaju i iznenađenje za nadolazeću Doru.

>> POGLEDAJ FOTOGALERIJU SA PREDSTAVLJANJA SPOTA

– Budući da samo na prošloj Dori jako dobro prošle, nadam se da ćemo tako i na ovoj. Pjesma se zove ‘Lako je sve’ i usprkos tome što su ‘Poljupci u boji’ bili definitivno naš favorit i odlično prošli na Dori, ovoj pjesmi predviđamo još bolji plasman – uzbuđeno nastavlja Pamela.

-.-Davor Hranjec-.-Nika se u Feminem jako dobro uklopila, pa cure naglašavaju da savršeno funkcioniraju. Pjevačica zamijećena na show-u Hrvatska traži zvijezdu bila je njihov drugi izbor i na audiciji na kojoj su izabrale Nikol Baulat, pa je logično da je nakon odlaska Nikol prvi izbor bila baš Nika. O samoj Nikol pjevačice nisu htjele davati komentare.

– Nikol želimo samo najbolje u njenoj budućoj karijeri i stvarno je ne želimo spominjati u daljnjoj budućnosti. Već mi je dosta naslova koji tobože citiraju moje riječi, a zapravo su krivo protumačeni i izvučeni iz konteksta pa se ovim putem Nikol ispričavam za sve – kaže nam Pamela..