Dodjela nagrade „Zlatni indeks“

Glavni cilj ovog projekta je poticanje veće prisutnosti poduzeća i institucija u studentskom životu kako bi se u budućnosti podigla razina standarda studiranja

zlatni indeks
Press materijal

U Zagrebu, 20. ožujka 2018. s početkom u 14 sati u muzeju Mimara održati će se ceremonija dodjele nagrada Zlatni indeks. Radi se o projektu u organizaciji eSTUDENTa u sklopu kojeg se dodjeljuje nagrada poduzećima koja aktivno sudjeluju u životu studenata te su svojim sredstvima omogućila kvalitetnije obrazovanje i povezivanje studenata sa stvarnom praksom i poslovnim svijetom.

Dobitnike ove jedinstvene nagrade u Republici Hrvatskoj odabralo je Povjerenstvo sastavljeno od studenata – predstavnika najaktivnijih studentskih udruga i zborova sa svih Sveučilišta u Hrvatskoj.

zlatni indeks
Press materijal

Nagrade se dodjeljuju u pet kategorija:

  • Stručne prakse

  • Stipendije

  • Ulaganje u studentske udruge i projekte

  • Stručna potpora i organiziranje projekata

  • Najbolji imidž

Poduzeća su se sama prijavljivala na projekt, koji im je prilika ne samo za promociju i izgradnju dobrog imidža, nego i za povezivanje s kvalitetnim studentima, po mogućnosti budućim zaposlenicima. Glavni cilj ovog projekta je poticanje veće prisutnosti poduzeća i institucija u studentskom životu kako bi se u budućnosti podigla razina standarda studiranja.

Press materijal