Damir Mužek: Želimo nastaviti uspješan niz

Ovakve utakmice pravi su užitak za gledatelje

Autor: Boris Matijašević 11/11/2009 11:31

Visoka pobjeda nad liderom prvenstva (5:0) vratila je boju u lice svima koji vole Hrvatski dragovoljac. I stručnjaci i navijači jednoglasni su u mišljenju da je to bila daleko najbolja predstava dragovoljaca u dosadašnjem dijelu prvenstva. S time se slaže i trener momčadi Damir Mužek.

Bivši internacionalac, igrač Sturma, GAK-a, finalist Kupa UEFA sa Salzburgom 1997. godine, ne krije zadovoljstvo.

– Zaista smo odigrali odličnu utakmicu, sve linije funkcionirale su savršeno, igrači su proveli u djelo sve ono što smo dogovorili u svlačionici – kaže nam Mužek.

Na klupu Hrvatskog dragovoljca Mužek je zasjeo nakon četiri odigrana prvenstvena kola, zamijenivši na njoj Alberta Pobora. Od njegovog dolaska momčad je proigrala i počela postizati dobre rezultate, te se približila vodećim momčadima.

Kako i sam Mužek tvrdi, cilj je do kraja jesenskog dijela prvenstva još više smanjiti zaostatak, pa na proljeće ući u krug kandidata za prvu ligu. Dragovoljce u nedjelju očekuje gostovanje u Suhopolju.

– U Suhopolju želimo ostvariti pozitivan rezultat, jer samo tako ćemo dokazati da odlična igra i visoka pobjeda nad Imotskim nisu bili plod slučaja.

Za nedjeljnu utakmicu Mužek ne može računati na tri igrača. Brazilac Sergio ide na operaciju meniska, koji ga muči već duže vrijeme.

U dogovoru s lječnicima odlučeno je da operativni zahvat bude obavljen čim prije kako bi se na proljeće mogao vratiti u momčad. Osim Sergia, u Suhopolju neće igrati ni Davor Špehar koji ima manje probleme s koljenom, kao ni Mladen Hasija kojeg muči jaki konjuktivitis.