BANDIĆEVI ZASTUPNICI DRUŽE SE S GRAĐANIMA: Na razgovor o problemima zagrebačkih naselja svratite u Prašku 5

O svojim problemima sa zastupnicima Stranke rada i solidarnosti možete razgovarati od 10. listopada svakog radnog dana od 18:00 do 19:00 sati

Najbliži suradnici zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, ujedno i gradski zastupnici, odlučili su se što više približiti građanima. Svakog radnog dana primat će građane i građanke Zagreba te s njima razgovarati o problemima koje treba riješiti kako bi naša metropola bila grad po mjeri svakog čovjeka.

– Nema dana da me ne nazove netko iz 217 zagrebačkih mjesnih odbora kako bi govorio o osnovnim životnim problemima, te neefikasnosti funkcioniranja mjesne samouprave. Problem, naravno, nije institucionalan, jer smo mi Zagreb savršeno posložili u gradske četvrti i mjesne odbore, međutim uvijek ima pojedinaca koji plaću na tim funkcijama primaju, a posao ne rade odgovorno. Nakon četiri godine izaberu se drugi i tako se problemi vrte u krug – objasnio je Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba.

Razgovore s građanima će voditi gradski zastupnici sukladno njihovoj pripadnosti skupštinskim odborima.

– Građani koji žive u određenim sredinama najbolje poznaju komunalne probleme svog naselja, a često imaju i najbolja rješenja za te probleme. Kroz ove razgovore želimo se približiti ljudima i problemima – dodala je zastupnica Gordana Rusak.

Ova praksa s realizacijom kreće od 10. listopada svakog radnog dana od 18:00 do 19:00 sati na adresi Praška 5.