Zekanje u Zoo vrtu postalo zagrebački običaj

Svakim tjednom, svakim vikendom najavljuju uvijek nešto novo, od obnavljanja nastambi, do podmladaka i dolaska novih životinja

Press materijal

Oko 6000 posjetitelja Uskrsni ponedjeljak provelo je u Zoološkom vrtu u Zagrebu. Tradicionalni program Zekanje privuklo je oko  6000 posjetitelja te su Uskrsni ponedjeljak proveli u Zoološkom vrtu u Zagrebu.

Press materijal
Press materijal

Organizirane su brojne aktivnosti, od hranjenja životinja pisanicama koje su bile punjene hranom koje inače jedu, do edukativnih radionica za djecu,  mađioničarski trikovi, likovne radionice, nastup mažoretkinja i razne igre.

Press materijal
Press materijal

Za roditelje je održano edukativno predavanje o izazovima roditeljstva u 21. stoljeću te se druženje nastavilo u njihovom restoranu ‘KOD MORSKOG LAVA’ a potom su se kalorije trošile sportskim aktivnostima.

Press materijal
Press materijal

To je tek početak burne sezone, svakim tjednom, svakim vikendom najavljuju uvijek nešto novo, od obnavljanja nastambi, do podmladaka i dolaska novih životinja. Lijepo vrijeme i druženje sa njima pravi su razlozi da se dan provede u zoološkom vrtu.