Zagrebački velesajam na četiri dana postao je središte nogometa

Autor: Zita Žunec Zoretić, FOTO: Jabuka Tv 10/31/2016 16:32

Najvažnija sporedna stvar na svijetu- nogomet nije samo sport, nego i jedna od najvećih gospodarski grana na svijetu u u kojoj se godišnje okrenu milijarde i milijarde kuna, stoga ni ne čudi kako je prepoznata potreba za održavanjem sajma nogomente industrije. Iz tog razloga Zagrebački velesajam proteklog je vikenda bio europski centar nogometa zahvaljujući prvom Football festu.

 

-Na ideju smo došli jer smo željeli objediniti cijelu nogometnu industriju na jednom mjestu jer je čudno što u cijeloj regiji ne postoji događaj kao što je Football fest, kada znamo da je nogomet najgledaniji sport u regiji, ali i najpraćeniji od sponzora. I eto, pokušali smo ih sve spojiti na jednom mjestu- objasnio je Marijan Palić, suorganizator Football festa.

 

-Pa sadržaj je uistinu raznolik, svatko je imao svoju prigodu da iskoristi ovu manifestaciju za popularizaciju svojih proizvoda, svega onoga što je vezano uz nogomet. I apsolutno su za ovo zaslužili svaki kompliment- zaključio je nogometni trener Ćiro Blažević.

 

Svi posjetitelji sajma imali su priliku potpuno besplatno isprobati raznovrsni nogometni zabavni sadržaj.