ZAGREBAČKI FESTIVAL #WELOVESOUND NAJAVIO DRUGO IZDANJE

Uz Ricarda Villalobosa nastupit će i nekoliko poznatih svjetskih DJ zvijezda, ali i talentiranih domaćih snaga

Press materijal

Čarobni zagrebački festival #WELOVESOUND, najavljuje ovogodišnje izdanje za 02.06.2018. na velikom jezeru Jarun. Koncept ovog festivala je sinergija vrhunske urbane glazbe i kvalitetnog zvuka.

Ricardo Villalobos ima posebno mjesto na svjetskoj sceni elektroničke glazbe. Poznat po svojim osebujnim DJ setovima, koji se mogu definirati samo kao vožnja kroz razne žanrove elektronike ali i razne vremenske periode. Mnogim DJima i producentima diljem svijeta Ricardo predstavlja vječnu inspiraciju, a posjetiteljima nezaboravno iskustvo uživanja u kvalitetnoj glazbi. Uz Ricarda Villalobosa nastupit će i nekoliko poznatih svjetskih DJ zvijezda, ali i talentiranih domaćih snaga.

Press materijal

Jezero Jarun, njegov južni dio kod rukometnih igrališta na pijesku, idealna je nova lokacija  dostupna sa svih strana i sa svim prijevoznim sredstvima. Posjetitelje će od ulaska na jezero Jarun voziti i mini autobusi. Festival ove lipanjske subote počinje u 19 sati  i na ovoj lokaciji traje do 5 ujutro. Željnima daljnjeg plesa i provoda na raspolaganju je after party u legendarnom zagrebačkom klubu The Best.

Press materijal

Festival #WELOVESOUND održava se u suradnji s Gradom Zagrebom. #WELOVESOUND organizira iskusna ekipa koja stoji iza Sonus festivala, drugu godinu zaredom proglašen najboljim festivalom u Hrvatskoj, ali i jednom od najboljih svjetskih festivala, koji godinama na Pag dovodi desetke tisuća mladih željnih dobre zabave. Uz vrhunske DJ-e i produkciju , festival koji od prošle godine širi dobre vibracije ucrtao je Zagreb na kartu najpoželjnijih party destinacija u lipnju.

Trenutno su u prodaji early bird ulaznice po povoljnijoj cijeni i dostupne su putem web stranice festivala: http://we-love-sound.com/tickets/