Zagrebačka biciklijada starta sutra u 11 sati s Trga bana Jelačića

Po dolasku u Prepuštovec učesnike biciklijade očekuje raznolik i zanimljiv društveno-zabavni i sportsko-natjecateljski program

TEKST: Press materijal

Sedmi put za redom u organizaciji KUD-a Prepuštovec te uz pokroviteljstvo Grada Zagreba održava se Zagrebačka biciklijada. Sutra u 11 sati start je na Trgu bana Jelačića, a cilj u 20 kilometara udaljenom Prepuštovcu. Na cilju bicikliste očekuju brojna iznenađenja poput potrage za skrivenim blagom, te bogat glazbeni program.
– Biciklijada nema natjecateljski karakter nego je rekreativno-relaksirajuća, a vožnja je prilagođena svim uzrastima. Vjerujemo da ćemo za nešto više od sat vremena biti u Prepuštovcu. Tamo nas očekuje obilje zabave te društvenih igara koje će potrajati sve do 18 sati kad očekujemo i organizirani povratak u Zagreb – rekao je organizator i predsjednik KUD-a Prepuštovec Josip Lipar.
Po dolasku u Prepuštovec učesnike biciklijade očekuje raznolik i zanimljiv društveno-zabavni i sportsko-natjecateljski program u kojem će sudjelovati klaun i mađioničar dok su predviđene društvene igre poput brzinske vožnje označenim putevima, pripremanje roštilja te potraga za skrivenim predmetom u prirodi.
– Pozivam sve sugrađanke i sugrađane da nam se pridruže sutra. Meni će nadam se biti bolje do sutra pa ću se i ja priključiti. Ne bi bilo dobro da sada kad su izbori u nedjelju ne idem, s obzirom da idem svake godine i kad nisu izbori – zaključio je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.