ZAGREB AUTO SHOWtime – kreće 10. travnja!

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji od 03. do 09. travnja 2018. od 10.00 do 15.00 sati na blagajnama Zagrebačkog velesajma

ZAGREB AUTO SHOW, međunarodni salon automobila, motocikala, gospodarskih vozila i prateće industrije s OICA standardom kvalitete ponovo otvara svoja vrata od 10. do 15. travnja 2018. godine.

Zagreb Auto Show događaj je od posebnog gospodarskog i društvenog značaja za našu zemlju i ovaj dio Europe i kao takav uživa punu potporu Grada Zagreba. Salon je član prestižne OICA obitelji svjetskih autosalona što mu omogućava privilegiju prezentiranja premijernih prikazivanja vozila.

Uspješna poslovna suradnja s INA -om d.d. kao generalnim sponzorom Zagreb Auto Showa ostvarena je i za ovogodišnje izdanje Salona.

Više od 400 izlagača ispunit će 14 paviljona i otvoreni prostor na ukupno 70.000 m² na kojem posjetitelje očekuju adrenalinski spektakli: revija premijera, novih modela automobila, motocikala i gospodarskih vozila te po prvi put značajnije predstavljanje izlagača ekskluzivnih kamp vozila.  Svoje izlaganje potvrdili su i  tržišni lideri rezervnih dijelova i servisne opreme, leasing kuće, domaća i strana naftna industrija.

 

Zagreb Auto Show uvijek prati bogat i nadasve atraktivan show program: Izbor Zvijezde Salona, po prvi put Enduro motociklističko natjecanje na sportskim motorima koje se sastoji od više različitih prepreka (drvo, kamen, voda), kaskaderski moto show by Dejan Špoljar, defile Harley Davidsona.

Na poligonu Brzi i žestoki odvijat će se svaki dan pokazne vožnje za posjetitelje Drift taxi i Auto slalom taxi, a tijekom vikenda auto natjecanja Auto style i DB natjecanje.

Tu je tradicionalni defile i izložba oldtimer vozila, automodeli na daljinsko upravljanje, izložba maketa vlakova i autića, izlaganje prototipa trkaćeg bolida i još puno, puno toga.

U subotu, 14. travnja u večernjim satima žestoko će zaprašiti i poznati rokeri iz Županje Opća opasnost.

Aktualne auto-moto teme možete poslušati na otvorenoj tribini u paviljonu 5: Jesu li dizelaši ‘mrtvi’?- Benzin, hibrid ili struja kao alternativa, Moto putovanja i putopisi – male tajne velikih moto-putopisaca, Starost voznog parka u Hrvatskoj – koje su posljedice i kako okrenuti trend?, Motociklisti kao ugrožena skupina u prometu i kako povećati sigurnost.

Radno vrijeme Salona je do 21.00 sat, a u petak i subotu do 22.00 sata.  Glavna nagrada za posjetitelje sa kupljenom ulaznicom je Toyota Yaris Hibrid.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji od 03. do 09. travnja 2018. od 10.00 do 15.00 sati na blagajnama Zagrebačkog velesajma.

Dobrodošli.

Više informacije potražite na www.zv.hr i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.