Volonteri došli u Arenu kupiti poklone za djecu slabijeg imovinskog stanja, zaštitar ih napao i prijetio

Nesvakidašnji potez zaštitara iz zagrebačkog Arena Centra podignuo je na noge Zagrepčane.

Foto: Google Maps

Nesvakidašnji potez zaštitara iz zagrebačkog Arena Centra podignuo je na noge Zagrepčane. Naime, udruga Mali zmaj na svojoj Facebook stranici objavila je da su njihovi volonteri danas doživjeli incident zbog kojeg pozivaju sve građane da promisle hoće li ubuduće kupovati u ovom trgovačkom centru.

“Išli smo potrošiti 30 tisuća kuna koje ste nam uplatili za poklone za 50-ak djece i usred cijele te ludnice i 20-ak kupljenih poklona po dječjim željama, zaskočio nas je neki nadobudni security tip i krenuo napadati. Bili smo mu sumnjivi jer imamo nekakav popis i nešto zapisujemo. Nije ga uopće zanimalo što radimo nego nas je prilično agresivno verbalno napadao i prijetio. Tražili smo da se predstavi i da pozove nadređenog ali nije htio. Nakon nekoliko minuta bahaćenja i maltretiranja pozvao je ipak pojačanje i okružilo nas je jedno 5,6 nekakvih izbacivača i krenuli su nas napadati da je zabranjeno prošenje. Mi nismo nikog ništa prosili, samo smo imali u rukama popis na kojem smo križali što smo kupili. To je bilo dovoljno da nas se šikanira i maltretira 10 minuta od strane ljudi koji si očito daju malo previše ovlasti, iako ne vjerujem da po zakonu itko ima pravo pitati što piše na papiru koji imaš u rukama dok hodaš po trgovačkom centru”, pojasnili su pa dodali: “Ako ste planirali svoje božićne poklone kupovati u Arena Centru, preporučujem da ih zaobiđete u širokom luku jer se neprofesionalno, fašistički i agresivno ponašaju prema svojim kupcima.”

Moram vam ispričati što nam se upravo dogodilo u Arena centru. Išli smo potrošiti 30 tisuća kuna koje ste nam uplatili…

Objavljuje Mali zmajNedjelja, 22. studenoga 2020.

Njihova objava počela se širiti Facebookom, a nezadovoljni građani svoje komentare ostavljaju i na stranici Arena Centra iz kojeg su se zasad oglasili kratkim odgovorom.

“Opisano ponašanje zaštitara nikako ne odgovara stavu i politici poslovanja Arena Centra i odmah smo pokrenuli internu istragu kako bismo ustanovili što se dogodilo i koji zaštitari su bili uključeni kako bismo mogli adekvatno postupiti dalje”, poručuju iz Arena Centra.

Foto: Facebook