Veterani NK Zagreba dobili prostorije

Autor: Boris Matijašević 11/17/2009 19:53

Nogometni klub Zagreb napokon se svojim veteranima i zaslužnim članovima odužio na odgovarajući način. Živuće legende kluba iz ulice pjesnika, sportaši koji su svoje najbolje sportske godine dali bijeloj boji, dobili su prostoriju u sklopu centralne tribine. Odsad, bivši igrači kad god zažele mogu baciti hakl na jednom od pomoćnih igrališta stadiona u Kranjčevićevoj. Tim povodom, upriličena je i mala svečanost, upravo u prostoriji koju je klub dodijelio svojim zaslužnim članovima.

Nažalost, predsjednik NK Zagreba Dražen Medić bio je spriječen doći, pa se u klupskim legendama u njegovo ime obratio Mislav Krznarić, direktor marketinga.

– Neizmjerno mi je drago što ste se okupili u ovolikom broju. Nogometnom klubu Zagreb i te je kako stalo do ljudi koji su ga svojim sportskim rezultatima zadužili. Ovo je najmanje što smo za vas mogli učiniti, i vjerujemo da će se dobra suradnja nastaviti i dalje. Ova prostorija namijenjena je isključivo vama, i ovdje uvijek možete doći – okupljenima je rakao Krznarić.

Poznavajući zagrebove veterane, u dodijeljenoj će prostoriji uvijek biti živo. Uz nikad iscrpljene nogometne teme, ovdje će se igrati bela i šah, gledati nogometne utakmice.

Ovaj potez klupske uprave zaista je hvalevrijedan, no to je samo jedan od vidova suradnje kluba sa vlastitim legendama.  

<< USKORO OPŠIRNIJE <<