FOTO: Vesele majice s pričom osvajaju ljubiteljice dobrog stila

Vesele ljetne plave, roze, žute i bijele majice s crtežima Ive Franjić djelo su blogerica iz Zagreba - Vesne i Sanje Mrvelj

Foto: Vesna Mrvelj

Dvije sestre iz Zagreba, Vesna i Sanja Mrvelj koje stoje iza bloga LaLaStyle, odlučile su napraviti već drugu mini kolekciju LaLaStyle. Kolekcija je, kažu nam, namijenjena svim klinkama, djevojkama, ženama i bakama, a na taj potez su se odlučile preplavljenje inspiracijom.

– Kada smo došle na samu ideju sto bi na majicama trebalo biti kontaktirale smo Ivu Franjić koja je naše ideje pretočila u crteže. Izabrale smo plavu, rozu i žutu boju majica te bijelu kao ne boju koja dominira kolekcijom. Odjeća koju nosimo je dio nas, odražava naš stil i nas kao osobe. Cilj nam je dirnuti vas slikom na majici. Ako smo u tome uspjele, za nas je to velik korak. Jer svaka majica priča priču, samo je u oku promatrača na koji način ce ju vidjeti, odnosno razumjeti – otkrivaju seste Mrvelj.

– Inspiraciju smo crpile iz muško-ženskih odnosa, ljubavi prema životinjama, a panda je svakako za nas jedna od dražih nam životinja. Ljuljačke nas vraćaju u doba kad smo bile klinke i kad je život bio bezbrižan i sretan. Iz mini kolekcije se mogu izvuci segmenti koji se protežu kroz život svakog od nas. Ljubav prema partneru, ljubav prema životinjama, te povratak u djetinjstvo – zaključuju i napominju:

– Ako se spremate na godišnji ili vam je ljeto radno svakako u svoj ormar “ubacite” LaLaStyle majicu!

Fotografije: Vesna Mrvelj
Modeli: Gabrijela Marić i Doris Ostreš
Styling: Sanja Mrvelj