VELJAČA U ZNAKU NAJSJAJNIJE ZVIJEZDE BALKANA: Mjesec romantike obilježit će spektakularan povratak Željka Joksimovića u zagrebačku Arenu

Povodom Valentinova, najsjajnija zvijezda balkana, Željko Joksimović, nakon tri godine vraća se na najveću zagrebačku pozornicu. Vlasnik šest albuma i brojnih hitova koji ne silaze s vrhova ljestvice u cijeloj regiji, u petak, 15. veljače 2019. godine, s punim, a ne s pola srca kako pjesma kaže, nastupiti će pred domaćom publikom

Foto: Press materijal

Beogradski pjevač za kojim uzdišu pripadnice ljepšeg spola svojim nastupom uljepšat će Valentinovo brojnim obožavateljima. Na koncertnom spektaklu u organizaciji Star produkcije, Željko će za sve zaljubljene pjevati najveće hitove kao što su Milimetar, Zvezda, Nije ljubav stvar, Ludak, Ljubavi  i mnoge druge.

Uz to što je izvanredan pjevač, ovaj svestrani umjetnik svira više od deset instrumenata te potpisuje glazbu za filmove i televiziju. Europska publika ga zna i po brojnim sudjelovanjima na Eurosongu za koji je napisao nekoliko pjesama, a upravo nastupi na najvećim pozornicama su ono što ga posebno inspirira i ispunjava.

– Fantastičan je osjećaj pjevati na pozornici pred više od deset tisuća ljudi. To je nešto što je riječima neopisivo i što čovjek mora doživjeti iznutra. Zato pozivam sve da mi se pridruže u Areni da zajedno pjevamo i provedemo još jednu nezaboravnu večer – dodao je Željko ususret zagrebačkom koncertu.

Vrhunska produkcija i sjajni glazbenici koji Željka prate na svim nastupima jasan su znak da će ovo biti koncert koji će se dugo pamtiti.

– Izuzetno nas raduje veliki interes publike za koncert i brojni upiti koje smo u manje od 24 sata primili. Željko Joksimović još jednom je potvrdio svoj status najveće zvijezde u regiji, a Star Produkcija ponosan je organizator spektakla kojim će na najbolji mogući način uljepšati Valentinovo brojnim Željkovim obožavateljima – izjavio je organizator Alen Ključe ispred Star Produkcije te naglasio kako su ulaznice u prodaji putem Eventim sistema.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu Eventima www.eventim.hr po cijeni od 109,00 do 169,00 kuna, dok je za VIP salon potrebno izdvojiti 500,00 kuna, a za VIP ložu 800,00 kuna.