Uskoro počinje romantično Ljeto kod Matoša na Gornjem Gradu!

Na šetalištu koje čuva Matoš, ovog ćete ljeta moći zaigrati i glazbeni kviz Retro, smijati se do suza zbog crteža vaših prijatelja u popularnoj igri Pictionary, ali i ono najbitnije – stvarati vlastite uspomene

Press materijal

Ljeto u Zagrebu bilo bi nezamislivo bez još jedne obožavane manifestacije. – Ljeto kod Matoša na Gornjem Gradu koje oživljava vremena u koja bi se Zagrepčani rado vratili. Dani provedeni na savskom kupalištu, vožnje u nepoznato u kultnim fićekima i plesnjaci na terasama pod zvijezdama dio su nekog drugog života koji ovog ljeta opet postaje stvarnost. Od 19. srpnja do 1. rujna, čuvat će vas Matoš s klupe, a na vama je samo da uživate!

Neograničena mašta, sposobne ruke i puno volje zaslužni su za održavanje manifestacije koja svoju publiku već ima, a nove, domaće i strane posjetitelje, privlači neobično zanimljivim programom. Strossmayerovo
šetalište na Gornjem gradu 19. srpnja postaje mjesto koje će vas vratiti u draga i ponešto drugačija vremena.

Kako bi svi posjetitelji osjetili duh starih vremena, proučili kak su se kupali naši stari i kak se u Zagrebu živilo u ona, znate, ‘bolja’ vremena, pobrinuo se tim scenografa koji baš niti jedan detalj nije prepustio slučajnosti.

Press materijal
Press materijal

Uređen je svaki kutak malih drvenih kućica iz kojih do vas stižu mirisi zanimljivih jela, suncobrani i ležaljke u šarenim bojama mamac su za objektiv, a program Ljeta kod Matoša neće vas dugo ostaviti bez zanimacije.

U više od 40 dana Matoša, posjetitelje koji odluče manifestaciju posjetiti predvečer, dočekat će sjajni stand-up komičari iz Studija smijeha. Osim uživanja u humoru, posjetitelji će moći zaigrati i popularne pub kvizove i to
na temu kultnih filmova i serija s malih ekrana. Želite li pokazati svoje znanje, još stignete odgledati koji isječak i osvježiti pamćenje o događajima u filmu Tko pjeva zlo ne misli, ili u serijama Smogovci i Friends.

Na šetalištu koje čuva Matoš, ovog ćete ljeta moći zaigrati i glazbeni kviz Retro, smijati se do suza zbog crteža vaših prijatelja u popularnoj igri Pictionary, ali i ono najbitnije – stvarati vlastite uspomene koje će, možda u sljedećem stoljeću, poželjeti oživjeti netko drugi. I naravno to nije sve; kao I uvijek sve posjetitelje očekuju večernje svirke uz plesnjak.

Press materijal