U ponedjeljak počele prijave za 48. Kutiju šibica

Uz već popularnu Dvojku Doma sportova turnir će se odigravati i u sportskim dvoranama na u Trnskom, na Peščenici i u Dubravi, od od 25. studenog do 30. prosinca

Press materijal

Prijave za 48. izdanje popularnoga malonogometnog turnira Kutija šibica počele su u ponedjeljak 05. studenoga i trajat će do 12. studenoga.
Uz seniorski turnir, ove godine se igra i 12. izdanje veteranskog turnira te 3. turnir žena, koji polako postaje sve atraktivniji i zanimljiviji zagrebačkoj malonogometnoj publici.

Kao i prijašnjih godina, uz ekipe iz Hrvatske očekuje se i velik broj momčadi iz regije, pa će i ovogodišnja Kutija šibica sigurno biti najjači malonogometni turnir u regiji.

Uz već popularnu Dvojku Doma sportova turnir će se odigravati i u sportskim dvoranama na u Trnskom, na Peščenici i u Dubravi, od od 25. studenog do 30. prosinca.

Press materijal

Prijaviti se mogu svi koji žele a da pri tome ispunjavaju propozicije. To znači da se za veteranski dio turnira mogu prijaviti igrači stariji od 1980-tog godišta, dok u turniru žena i seniora igračice tj. igrači moraju imati navršenih 16 godina života.

Kotizacija je ostala na nivou prošlogodišnje što znači 1000 kuna za seniore i veterane te 200 kuna za žensku Kutiju.

 

Press materijal