KONCERT U VELIKOJ GORICI: Odlična atmosfera u petak vas očekuje u dvorani Gorica, stiže tribute band (Ne)normalni Balašević!

Ljubitelji pjesama popularnog kantautora Đorđe Balaševića, u petak će napokon doći na svoje. Njegove uspješnice od 20 sati u dvorani Gorica izvodit će Nenormalni Balašević tribute band iz Novog Sada

Nakon gotovo cijelog jednog desetljeća, tribute band (Ne)normalni Balašević nastupit će u petak, 15. rujna u Velikoj Gorici, točnije u dvorani Gorica – Pučkog otvorenog učilišta, na adresi Zagrebačka 37.

Band je sastavljen od vjernih fanova spomenutog kantautora te već godinama izvodi repertoar Balaševićevih pjesama uz nevjerojatnu podršku publike.

Jedini su službeni tribute band “panonskog mornara” sastavljen od iznimnih talenata na akustičnim instrumentima. U kazališnom ambijentu uz zvukove violine, saksofona, klavira, gitare band će izvoditi neizostavne Balaševićeve balade i predstaviti par autorskih djela.

Koncert počinje u 20.00 sati, a ulaznice možete kupiti u pretprodaji za 40 kuna na blagajni POU Velika Gorica ili na dan koncerta po cijeni od 50 kuna, a možete ih rezervirati i na broj telefona 01 6259 800.