U NEDJELJU POSEBNA REGULACIJA PROMETA ZBOG UTRKE GRAĐANA

Utrka ujedno onemogućuje prometovanje turističkog vlakića koji će voziti od 12.40 sati, dok će Veseli božićni tramvaj prvi polazak ostvariti u 13 sati te će dalje prometovati prema uobičajenom rasporedu

Ulična utrka „Zagreb Advent Run“, koja će se održati u nedjelju 16. prosinca, uvjetuje izmjene u prometu užeg gradskog središta.

U periodu od 9.40 do 12.30 sati bit će obustavljen tramvajski promet središnjim gradskim trgom te će tramvajske linije koje uobičajeno prometuju preko Trga bana Josipa Jelačića prometovati obilazno preko Glavnog kolodvora i nastaviti dalje na svoje trase.

Autobusna linija 118 (Trg Mažuranića – Voltino) će u vremenu od 8 do 12.30 sati prometovati skraćeno i to na relaciji od Voltinog do Ulice Božidara Adžije. Autobusi će sa stajališta u zoni Adžijine i Magazinske ulice polaziti pet minuta kasnije u odnosu na uobičajeni raspored, dok vremena polazaka autobusa iz Voltinog ostaju nepromijenjena.

Utrka ujedno onemogućuje prometovanje turističkog vlakića koji će voziti od 12.40 sati, dok će Veseli božićni tramvaj prvi polazak ostvariti u 13 sati te će dalje prometovati prema uobičajenom rasporedu.

Elektro vozila na turističkoj plavoj liniji u nedjelju neće prometovati.