Tri dana sirovog smijeha u organizaciji Guinessa

Atrakcija festivala je nastup Ala Pitchera iz Novog Zelanda

Autor: Maja Gujinović 11/19/2009 17:19

Tri dana Zagreb će se smijati internacionalnim komičarima na prvom ‘Raw stand up comedy festival’, koji će se od 19. do 22. studenog održati u Cyber caffeu Studentskog centra te Strossmayer baru.

Po samom nazivu festivala za zaključiti je da će komičari iz Australije, Novog Zelanda, Walesa i Hrvatske zbijati malo ‘sirovije’ šale od onog što smo navikli gledati na ovakvim događanjima.

Specijalna atrakcija je nastup Ala Pitchera iz Novog Zelanda koji će u sklopu svoje višestruko nagrađivane svjetske turneje izvesti jedinstveni ‘Stand up show s fotografijama’.

Monty Python u verziji komičara iz Škotske

Temelj njegova performansa su fotografije grada domaćina i njegovih stanovnika koje Al priprema nekoliko dana prije i onda ih uključuje u nastup. Uz Ala Pitchera nastupit će Noel James iz Walesa koji je pripremio svoju verziju ‘Monty Pythona’.

Australski komičar Jimbo redoviti je izvođač u popularnim engleskim klubovima koje je osvojio sirovim australskim humorom. Kao domaćin nastupit će poznati hrvatski komičar Pedja Bajović.

Festival organizira međunarodna produkcijska tvrtka Guinness Laughter Lounge, a ulaznice po cijeni od 80 kn i 40 kn za studente mogu se kupiti u pretprodaji u sustavu Eventima, u Strossmayer baru te neposredno prije izvedbe na mjestima održavanja festivala .