Traži se najbolja fotografija manifestacije s područja Zagrebačke županije

Foto: Ilustracija

Turistička zajednica Zagrebačke županije poziva sve kreativce da se prijave na poziv ‘Doživi Zagrebačku županiju’ za najbolju fotografiju doživljaja posjeta jedne ili više manifestacije s područja Zagrebačke županije. Fotografije se primaju do 15. prosinca 2019. godine.

Svi zainteresirani punoljetni sudionici mogu poslati do tri fotografije visoke rezolucije u digitalnom obliku na e-mail:  info@tzzz.hr uz obavezno navođenje lokacije, naziv manifestacije te ime, prezime i kontakt autora.

Dostavljene fotografije Turistička zajednica Zagrebačke županije objavit će na svom Facebook profilu, a nagrade će dobiti autori čije fotografije ostvare najveći broj lajkova.

Nagrada za prvo mjesto je vikend za dvoje u Zagrebačkoj županiji (jedno noćenje s doručkom za dvije osobe) i promotivni poklon paket; za drugo mjesto ručak i degustacija vina za dvoje u jednoj od vinarija Zagrebačke županije uz promo paket; dok će dobitnik trećeg mjesta osvojiti  promotivni poklon paket.

Uz spomenute nagrade o kojima će odlučivati pratitelji Facebook stranice Turističke zajednica Zagrebačke županije bit će dodijeljena i jedna nagrada stručnog žirija, a dobitnik će osvojiti poklon iznenađenja.

“Na području Zagrebačke županije godišnje se organizira 300-tinjak manifestacija koje ovim projektom želimo dodatno promovirati te potaknuti stanovnike kako Zagrebačke županije tako i Zagreba, ali i susjednih županija da nas posjete”, izjavila je Ivana Alilović, direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije podsjetivši da se već ovaj vikend u Vrbovcu održava poznata turističko-kulinarske manifestacija “Kaj su jeli naši stari“. 

Informacije o uvjetima sudjelovanja u pozivu te tehničkim specifikacijama vezanim uz fotografije dostupne su na web stranicama Turističke zajednice Zagrebačke županije www.tzzz.hr