Tramvajska stanica na križanju Zvonimirove i Tuškanove podijelila građane: Jedni je smatraju preuskom, drugima je u redu

Od ceste je dijeli samo ograda te ju neki sugrađani smatraju opasnom.

Foto: Jabuka TV

Tramvajska stanica Tuškanova nalazi se u Ulici kralja Zvonimira, u neposrednoj blizini Tržnice Kvatrić. Iako je dovoljno dugačka, vrlo je uska. Od ceste je dijeli samo ograda te ju neki sugrađani smatraju opasnom.

“Ova stanica me jako smeta jer je preuska. Nema ni nadstrešnicu, baš mi i nije najomiljenija. Imam osjećaj da automobili jure kraj mene, a dijeli nas samo ograda”, smatra jedna Zagrepčanka koja je čekala dolazak tramvaja.

Foto: Jabuka TV

Ovom tramvajskom stanicom koriste se oni koji putuju na linijama 9 i 17. Neki je ipak ne smatraju problematičnom.

“Ne smeta mi. Tramvaji na ovim linijama relativno brzo dolaze tako da ne čekamo dugo. Možda je starijima problem što nema nadstrešnice pa se ne mogu skloniti od kiše ili sjesti s punim vrećicama koje nose s obližnje tržnice”, kaže drugi Zagrepčanin.

Oni koji su mišljenja da nije adekvatna traže njeno proširenje te postavljanje nadstrešnice, ali s obzirom na nedostatak prostora, teško je povjerovati da će se bilo koji od dva navedena scenarija dogoditi.