Tjedan dobrih provoda u MMC Studio

Multimedijalni Centar Studio

Autor: Maja Gujinović 1/4/2010 17:44

Multimedijalni Centar Studio nakon urnebesne proslave Nove godine punom parom ulazi u novu sezonu. Naime, znanstvenici su ustanovili da je za zdrav život potrebno nasmijati se 18 puta dnevno, pa ćete svoju prvu dozu moći dobiti već u četvrtak, uz ‘Studio smijeha’ koji otvara 2010. godinu uz najsmiješnije momente iz prošle godine. -.-Ivana Magdić-.-

Probrani materijali uz drage goste biti će prava stand up comedy poslastica za zagrepčane, na kojoj će nastupiti provjereni sastav Domagoj Pintarić, Aleks Curać – Šarić, Goran Furjan i Vlatko Štampar uz voditeljsku palicu Marine Orsag te posebnog gosta Vibora Kerekovića, a za glazbu je zadužena Trash kraljica Bruno aka Anđa.

Ulaznice od 25 kuna mogu se rezervirajti na studio.smijeha@gmail.com ili 099 6739 888.

U MMC ‘Studiu’ zaplešite uz globalni klezmer i rock’n’roll

Sutradan u petak, 8. siječnja nastavlja se ciklus koncerata ‘Studio Jazza’, na kojima nastupaju Jewsersi, bend koji je osvojio je srca publike s svojim stilom nazvanim globalnim klezmerom, a to su američki, balkanski, bliskoistočni i istočno europski klezmer stopljeni zajedno i začinjeni jazzom, ciganskom glazbom, hrvatskim folklorom, rock i latino ritmovima, uz dodatak puno improvizacije.

Ulaznice od 30 kuna mogu se rezervirati na mmcstudio.org@gmail.com ili na telefon 095/5172806.

Plesno-koncertne večeri ‘Studio 92’ započinju s bendom Produžnim kabel iz Splita, koji će rasplesati posjetitelje uz ritam rock’n’rolla. Svi programi događaju se na adresi Multimedijalnog centra u Vlaškoj 92.