Sveti Ivan Zelina sanirat će nerazvrstane ceste, oštećene u potresu 

Projektom će se izvesti brojne aktivnosti , a one uključuju: pripreme projektno-tehničke dokumentacije i izvedbe radova te provedbu stručnog nadzora i kontrolna ispitivanja kvalitete izvedenih radova. Naveden radovi će obuhvatiti obnovu čak 23 nerazvrstane ceste na području Grada Sveti Ivan Zelina.

https://www.zelina.hr/portal/images/M_images/zelina-logo.png

Hrvoje Košćec, gradonačelnik Grada Sveti Ivan Zelina potpisao je Ugovor o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava za provedbu projekta Vraćanje u ispravno radno stanje nerazvrstanih cesta oštećenih u potresu na području Grada Svetog Ivana Zeline. Vrijednost projekta iznosi 30 milijuna kuna. Bespovratna sredstva odobrena su u 100% iznosu ukupne vrijednosti projekta iz Fonda solidarnosti Europske unije.

https://www.zelina.hr/portal/arhiva-vijesti/item/3100-potpisan-je-ugovor-o-dodjeli-bespovratnih-sredstava-za-sanaciju-potresom-ostecenih-cesta-na-podrucju-grada.html

Sredstva su dobivena Pozivom na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava Vraćanje u ispravno radno stanje infrastrukture u području prijevoza oštećene u potresu na području Zagrebačke županije koji je raspisalo Ministarstva mora, prometa i infrastrukture. Projektom će se izvesti brojne aktivnosti, a one uključuju: pripreme projektno-tehničke dokumentacije i izvedbe radova te provedbu stručnog nadzora i kontrolna ispitivanja kvalitete izvedenih radova. Navedeni radovi će obuhvatiti obnovu čak 23 nerazvrstane ceste na području Grada Sveti Ivan Zelina.